Търсене на имот
Продай го.бг, Prodaigo.bg

FAQ

Да, напълно. Не е необходимо да плащате нищо, за да публикувате своя имот в портала prodaigo.bg.

Да, телефонният номер на нашия call centre ще бъде публикуван на Вашата обява и така всички запитвания ще бъдат насочени директно към нас! Това означава, че Вие няма да получавате обаждания, свързани с продажбата, които само ще Ви губят времето! И което е по-важното, необходимо е само да общувате с представител на prodaigo.bg, вместо да трябва да отговаряте на едни и същи въпроси отново и отново!!!

 

Нашият бизнес е ориентиран към това да намираме купувачи за имотите, а не имоти за купувачите! Това означава, че ние работим за купувачите като ги насочваме, надявайки се да закупят имот, който отговаря на техните изисквания. Купувачът в крайна сметка заплаща нашите такси.

Просто казано, не, като в същото време ние сме длъжни да представяме всяка оферта, която купувачът прави; ние не определяме продажната цена и по същия начин ние не определяме цената, която собственикът ще приеме, за да продаде имота си. Всички наши преговори се провеждат без пристрастия към нито една от страните, както и без обещания от наша страна.

Таксите ни отразяват същността на нашето участие и инвестицията, която правим в разработването на технологията, за да се развива нашия бизнес. Формирането на нашата такса е много просто и ясно - 3% от договорената продажна цена при наличието на минимална такса от 500 евро на сделка.

Не, не работим с агенти на недвижими имоти и те не могат да публикуват имоти на нашия WEB-сайт. Нашият портал е предназначен за собственици на имоти и всички обяви, които се публикуват в prodaigo.bg са проверени чрез потвърждение, че продавачът действително е частно лице, а не агент за неджижими имоти.

Да, всички, които работят за prodaigo.bg са на заплата и на трудов договор.

Предлагаме и продажба на имоти, и наеми. Няма абсолютно никакви такси за собствениците/наемодателите, които желаят да рекламират своите имоти при нас.

Предлагаме на наемодателите пълен пакет услуги, свързани с управлението на недвижимата собстветност. Срещу такса в размер определен % от месечния наем, ние поемаме ангажимента да посещаваме отдадения под наем имот на всеки 90 дни, за да извършваме проверка, да събираме от Ваше име наема и да Ви го превеждаме в посочената сметка. Гарантираме, че ще се справяме своевремнно с възникнали аварийни ситуации и други събития, съхранение на ключове.

 

Срещу допълнително заплащане от 150 лв. на наемател на възраст над 18 години можем да предложим пълна справка за него. Това включва дали си е платил данъците, проверка на работното място, дали има възможност да заплати един наем, както и справка от работодател преди сключване на договора.

Търсене на имот